DOLIU ÎN TEATRUL MUREȘEAN! ACTORUL SERGIU MAROCICO, GĂSIT DECEDAT ÎN APARTAMENTUL SĂU

Distribuie pe:

Opinia publică din Târgu-Mureș a fost șocată, ieri, la aflarea veștii că actorul Sergiu Marocico (35 de ani) a fost găsit decedat în apartamentul său.

Filmul evenimentelor comunicat de Poliția Mureș

Ieri, Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș a dat publicității un comunicat de presă în care se precizează că la data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu-Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și lua-rea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză (S.M. - n.r.), decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L. Târgu-Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș.

Foștii colegi de la Teatrul Național din Târgu-Mureș își iau rămas bun, îndurerați

Originar din Reșița, Sergiu Marocico a absolvit Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în 2009 și a fost actor al Companiei “Liviu Rebreanu” - Teatrul Național Târgu-Mureș, în perioada decembrie 2008 - august 2019. Într-un mesaj de condoleanțe, Teatrul Național din Târgu-Mureș a trecut în revistă o parte dintre rolurile interpretate de regretatul actor: “Crimă și pedeapsă” după F.M. Dostoievski, regia Marius Oltean (2008), “Iunie” de Egressy Zoltán, regia Victor Ioan Frunză (2010), “Viața lui Helge” de Sibylle Berg, regia Victor Ioan Frunză (2010), “Don Quijote”, adaptare de Ada Milea după Cervantes, regia Mihai Măniuțiu (2014), “Vivaldi și anotimpurile”, un spectacol de Gigi Căciuleanu (2015), “Domnul Urmuz scrie pagini bizare”, un spectacol de Gavriil Pinte (2018).

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș a anulat o ceremonie oficială

Ca urmare a aflării acestei vești tragice, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș a anulat ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa cunoscutului actor Vlad Rădescu, programată pe mâine 10 iunie, pentru o dată ulterioară.

Sincere condoleanțe rudelor, prietenilor și celor care l-au cunoscut și l-au îndrăgit!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un comentariu