GRUPAREA MOBILĂ DE JANDARMI “REGELE FERDINAND I” TÂRGU-MUREȘ, ALĂTURI DE CETĂȚENI ÎN WEEKEND-UL PRELUNGIT DE RUSALIILE ORTODOXE

Distribuie pe:

Zilnic, aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână prelungit, pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.

În perioada 11-13 iunie a.c. colegii noștri vor fi prezenți 24h/24h în zonele intens circulate și vor lua măsuri pentru prevenirea și combaterea faptelor ce încalcă normele de conviețuire socială pe spațiul public.

Sâmbătă și duminică, pentru siguranța participanților, jandarmii vor fi prezenți la manifestarea cultural-artistică din localitatea Rușii-Munți, județul Mureș, și vor acționa în sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba la evenimentul artistic organizat tot în aceste zile, în cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia celebrării Rusaliilor Ortodoxe, colegii noștri vor fi alături de credincioși, pentru evitarea aglomerărilor de persoane, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică la patru lăcașuri de cult din municipiul Târgu-Mureș împreună cu reprezentanții celorlalte instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim cetățenilor că indiferent de modul în care aleg să petreacă acest sfârșit de săptămână, să aibă o conduită preventivă, să respecte indicațiile autorităților și să semnaleze orice situație de pericol la numărul unic de urgență 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un comentariu