IANIS HAGI VREA SĂ ÎI SCOATĂ DIN NOU ÎN STRADĂ PE SUPORTERII ROMÂNIEI: “VISEZ LA ACESTE CALIFICĂRI”

Distribuie pe:

Deși naționala României traversează unul dintre cele mai grele momente din istorie, Ianis Hagi visează la noi momente de glorie ale “tricolorilor”. Fotbalistul lui Rangers crede că jucătorii români au capacitatea de a obține rezultate mari, iar cel mai bun exemplu este cel de la EURO 2019, atunci când elevii lui Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale.

“Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta și la echipa mare. Visez la aceste calificări. Nu mi-e greu să port acest nume, mi-a fost la un moment dat. M-am obișnuit, am acceptat numele, sunt mândru de numele acesta.

Poate fi foarte greu, dar dacă îl folosești ca motivație sau ambiție te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezește zi de zi dimineața și mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Când eram mic, îmi era greu, oamenii mă arătau cu degetul, auzeam chestii din tribună de la părinți. Cred că numele m-a ajutat foarte mult în viață, în termen de motivație. E lucrul care mă face să vreau să devin mai bun”, a spus Ianis Hagi, potrivit AS.ro.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu