“PREȚUL” LIBERTĂȚII ȘI AL DEMNITĂȚII

Distribuie pe:

“Cine controlează aprovizionarea cu alimente, controlează oamenii; cine controlează energia, poate controla continente întregi; cine controlează banii, poate controla lumea” (Henry Kissinger, artizanul politicii externe americane în epoca postbelică).

“Rănit” în fibra sa națională, de diversiunile și dezinformările unor radio-televiziuni transformate de globaliști în adevărate “arme spiritude” îndreptate împotriva noastră, poporul român este din ce în ce mai năucit, contrariat de propaganda deșănțată făcută, ceas de ceas, de apologeții unei noi societăți, planetare, în numele demențialei Noi Normalități...

Ei bine, stimați cititori, iată că am ajuns în situația de a fi obligați, oficial, să luăm în serios niște “glume”, de altfel sinistre, despre o resetare a mentalităților colective în ce privește modul nostru de a gândi și viețui: ni se cere să mâncăm (în numele “progresului”) viermi și gândaci, carne sintetică și lapte sintetic pentru copii, urmând a renunța la obiceiuri tradiționale (“penale”), cum ar fi tăierea lemnelor pentru foc, creșterea în ogradă a animalelor și păsărilor, fertilizarea pământului agricol cu gunoiul de grajd etc.!

Scopul globaliștilor? Să diminueze gradual sursele noastre de hrană alternativă, ca să fim în dependență absolută de o autoritate supranațională, antiumană, în fața căreia popoarele, sclavizate, să nu mai aibă nici liber-tate, nici demnitate națională!

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu