SALUBRITATEA STRADALĂ DIN TÂRGU MUREȘ, OPERATĂ DE O NOUĂ FIRMĂ

Distribuie pe:

Primăria Târgu Mureș a anunțat faptul că în municipiu operează o nouă societate comercială de salubritate. În urma licitației publice, a fost atribuit contractul de prestări servicii de salubritate stradală firmei S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L., cu sediul în Cluj Napoca.

Contractul, semnat între Municipiul Târgu Mureș și S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L în data de 31 mai 2022, prevede delegarea de gestiune, prin achiziție publică, a serviciilor de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropirea și întreținerea căilor publice, precum și colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare. Contractul are o durată de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire prin acordul părților.

Conform primăriei, documentul prevede o perioadă de mobilizare de 90 de zile de la data semnării, din care, în primele 30 de zile, noul operator are obligația să prezinte toate utilajele și tot personalul evidențiat în ofertă, perioadă după care va asigura funcționarea serviciului conform ofertei.

Municipalitatea le transmite târgumureșenilor faptul că este conștientă de inconvenientele apărute în această perioadă de tranziție de la un operator la altul, menționând că “în această perioadă, fiind una de reorganizare, nu s-a putut interveni cu periodicitate pe toate arterele”, dar “facem tot posibilul ca toate zonele din oraș să fie curățate, iar începând de joi, 30 iunie, noul operator va intra cu toate utilajele și personalul disponibil pe teren”. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu