ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CARE NU ȘI-AU RIDICAT PACHETELE CU PRODUSE ALIMENTARE ACORDATE PRIN PROGRAMUL DERULAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ

Distribuie pe:

Beneficiarii pachetelor cu produse alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitară destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, acordate în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), care nu și-au ridicat ajutoarele, sunt invitate ca, până la data de 4 iulie 2022, de luni până vineri, între orele 8-15, să le preia din imobilul situat în Târgu Mureș, strada Ludușului nr. 29, anunță Direcția de Asistență Socială (DAS).

Pachetele conțin: făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg); paste făinoase (800 g); ulei (4 litri); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; 1 borcan de gem de fructe (360 g); 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Produsele sunt preambalate în cutii de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg/cutie. Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali, precizează reprezentanții DAS, precizând că, până în prezent, au fost distribuite 758 de pachete cu produse alimentare.

Lasă un comentariu