ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

Marți, 28 iunie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 76 de intervenții: patru incendii, un accident rutier și 71 de intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii

* În jurul orei 12.30, incendiu produs la un autoturism din municipiul Târnăveni, strada 22 Decembrie. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Incendiul s-a manifestat fără flacără. În urma acestuia au fost degradate scutul, termoizolația mașinii și elemente din plastic. Incendiul a fost localizat și lichidat înainte să se propage la întreg autoturismul.

* În jurul orei 15.20, incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Petki David.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 h. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

* În jurul orei 19.00, incendiu de vegetație uscată și lemne produs în curtea unor hale dezafectate din localitatea Solovăstru, strada Principală. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Incendiul s-a manifestat la aproximativ 0,5 h de vegetație uscată și aproximativ 10 mc de lemne. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scânteie mecanică.

* În jurul orei 00.05, incendiu produs pe balconul unei case de locuit din localitatea Sântana de Mureș, strada Principală. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului a ars lambriul exterior pe o suprafață de aproximativ 4 mp și 3 grinzi din balcon pe o suprafață de aproximativ 3 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: folosirea unor unelte, scule, instrumente necorespunzătoare.

Accidente rutiere

* În jurul orei 15.55, accident rutier produs pe DN 15, la ieșire la din municipiul Reghin. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme. În urma impactului, o persoană de cod verde a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur sens de mers.

Lasă un comentariu