TEHNOLOGIA & IHEALTH ÎN MEDICINA SECOLULUI XXI LA TÂRGU MUREȘ - CEA MAI IMPORTANTĂ MANIFESTARE ȘTIINȚIFICĂ DIN ULTIMII 10 ANI

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș și Asociația Medicală Română, sub patronajul Academiei Române, organizează, în perioada 6-9 iulie, prima Conferință Națională “Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI”, una dintre cele mai importante manifestări științifice organizate în ultimii 10 ani, la Târgu Mureș.

Rectorul UMFST Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a anunțat, pe facebook, că această primă ediție este destinată medicilor, specialiștilor în IT și inginerie medicală, biochimiștilor, bioinformaticienilor, cercetătorilor științifici, asistenților medicali, tehnicienilor și paramedicilor.

La conferința de la Târgu Mureș urmează să fie prezentate lucrări pe mai multe secțiuni: Medicină de Familie și Pediatrie; Diabet, Nutriție și Boli Metabolice; Bioinformatică & Inteligență Artificială; Pneumologie; Chirurgie Cardiovasculară; Imagistică și Radiologie; Simulare Medicală; Oncologie; Oftalmologie; Stomatologie; Chirurgie Plastică și Reconstructivă; ORL; Ortopedie; Urologie; Gastroenterologie și Hepatologie; Reabilitare Medicală; Cardiologie; Obstetrică și Ginecologie; Chirurgie Generală; Medicină de Urgență; Neurochirurgie; Medicină de Laborator; ATI și Farmacie.

(Agerpres)

Lasă un comentariu