REZULTATE REMARCABILE ALE TINERILOR KARATEKA DE LA CSU TÂRGU MUREȘ

Distribuie pe:

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș a anunțat ieri, pe pagina sa de facebook, rezultatele remarcabile obținute de cei mai tineri karateka ai clubului, la Karate 1 Youth League, una dintre cele mai prestigioase competiții de inter cluburi la nivel mondial, kata și kumite inter-stiluri (WKF).

Turneul s-a desfășurat în pe rioada 1-3 iulie 2022, în orașul Poreè din Croația, la Centrul Sportiv Žatika și a adunat 2027 de sportivi din 55 de țări. Competiția a urmat un format knockout (runde cu o singură eliminare) și a inclus 31 de categorii destinate concurenților cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Priță Aris Luca a reușit frumoasa calificare pe locul 5 la kumite U14 +55 kg, într-o categorie cu 53 de competitori din 20 de țări, după un parcurs absolut admirabil: Ro 1 - 0 Anglia; Ro 0 - 0 Italia; Ro 2 - 1 Belgia; Ro 1 - 1 Ro; Ro 1 - 2 Italia (semifinala); Ro 2 - 5 Croația (repasaj - meci de medalie). Luca Andreea Maria a disputat, la rândul ei, un duel dificil, întâlnindu-și adversara din Italia (1 - 4).

Sportivii au fost însoțiți și coordonați de antrenorul Nicolae Stanciu, multiplu medaliat la campionatele naționale, europene și mondiale de karate, medic rezident ortopedie - traumatologie: „Acest moment reprezintă debutul sportivilor la o competiție de o asemenea anvergură. Mulțumim CSU Târgu Mureș, părinților și tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea sportivilor, fără de care nu am fi reușit să ajungem la acest nivel!”, a transmis acesta.

Sportiva Miclea Natalia de la ACS SenSport a completat lotul mureșenilor cu un meci greu împotriva reprezentantei Germaniei (2 - 3). Sursa: CSU Târgu Mureș.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu