ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În data de 4 iulie 2022, pompierii mureșeni au fost solicitați la 74 de intervenții, după cum urmează: trei incendii, un accident rutier, o altă situație de urgență și 69 de intervenții SMURD.

Incendii

În jurul orei 7.10, incendiu gunoi menajer în localitatea Sânpaul. În urma incendiului au ars aproximativ 1.500 kg de gunoi menajer, pe o suprafață de circa 50 mp. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. Cauza probabilă a incendiului - focul deschis în spații deschise.

În jurul orei 20.30, incendiu apartament în municipiul Târgu Mureș, strada Muncii. În urma incendiului a ars o canapea, rezultând astfel și inundarea camerei cu fum. Nu au rezultat victime. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. Cauza probabilă a producerii incendiului - scurtcircuit electric.

În jurul orei 22.37, incendiu motocicletă produs în municipiul Reghin, strada Mihai Viteazu. Incendiul a survenit ca urmare a impactului motocicletei cu un autoturism. Evenimentul s-a soldat cu o victimă de gen masculin, asistată medical, căreia i-a fost atribut cod galben, de către echipajul SMURD prezent la fața locului. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Cauza probabilă a producerii incendiului - scântei mecanice.

Accidente rutiere

În jurul orei 7.30, accident rutier în care a fost implicat un singur autovehicul-microbuz, intrat frontal într-un cap de pod, în localitatea Gornești, strada Principală. În urma evaluării medicale de către echipajele prezente la fața locului, au rezultat următoarele victime: șase victime de gen masculin, pasageri ai microbuzului - una de cod roșu, patru de cod galben, transportate ulterior la spital și una de cod verde, asistată medical la fața locului. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Lasă un comentariu