CÂINE ACCIDENTAT INTENȚIONAT DE UN ȘOFER, SALVAT DE POLIȚIȘTI

Distribuie pe:

O cățelușă rămasă fără stăpân a fost lovită intenționat de o mașină pe o stradă din Orăștie, animalul fiind salvat de polițiști, care au declanșat o anchetă pentru depistarea persoanei care s-a aflat la volanul autoturismului implicat în acest incident. Cățelușa a aparținut unei persoane din Orăștie care a decedat, iar de atunci animalul a rămas singur.

Incidentul a fost anunțat Poliției Orăștie, oamenii susținând că o mașină, la volanul căreia se afla o persoană necunoscută, a lovit intenționat animalul virând spre acesta, pe strada Pricazului din localitate.

“Polițiștii din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor s-au deplasat în municipiul Orăștie și au stabilit că animalul prezenta o fractură la nivelul membrului anterior drept și se afla în stare de șoc, motiv pentru care a fost transportat la o clinică veterinară din municipiul Deva, pentru acordarea ajutorului medical specializat”, a precizat IPJ Hunedoara.

Ulterior, cățelușa a fost preluată de reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire cu intenție a unui animal, cercetările vizând identificarea autorului și tragerea la răspundere penală a acestuia, a menționat IPJ Hunedoara. (Agerpres)

Lasă un comentariu