ROMÂNCĂ OMORÂTĂ DE RECHIN ÎN STAȚIUNEA HURGHADA, EGIPT

Distribuie pe:

O româncă a murit, duminică, în stațiunea Hurghada din Egipt, în urma unui atac al unui rechin, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

MAE a precizat, într-un comunicat de presă, că, după ce Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, de către agentul unei companii de turism, cu privire la decesul unui cetățean român de sex feminin aflat în vacanță în stațiunea Hurghada, reprezentanții acesteia au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii morții acesteia.

Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România.

Două surse au declarat pentru agenția de presă Reuters că trupul unei turiste românce de circa 40-50 de ani a fost descoperit la câteva ore după ce un atac asemănător a ucis o austriacă de 68 de ani.

Ambele atacuri au avut loc la circa 600 de metri distanță unul de celălalt, în Golful Sahl Hashleesh, potrivit surselor citate. (Agerpres)

Lasă un comentariu