NE SCRIU CITITORII

Distribuie pe:

Într-o scrisoare sosită pe adresa redacției, dna Maria Rotar, în vârstă de 78 de ani, domiciliată în Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 31, ne sesizează următoarele aspecte:

“Locuiesc în apropierea stației de autobuz - vizavi de Spitalul Clinic Județean. Vă rog să mă credeți că nu am văzut atâta mizerie ca în această stație, unde așteaptă autobuzul și cadrele medicale care ies din tură, după 8 sau 12 ore de muncă. Pur și simplu, oamenii preferă să stea în picioare când văd că

aceia care spun că fac curățenie mătură pe bancă, cu măturoiul, resturi de mâncare, bucăți de cârje, pampers, hârtii etc. și le lungesc pe jos, pe bancă și sub bancă. M-am adresat, în scris, Primăriei și DSP și mi s-a răspuns că se face curat sau că problema nu aparține de ei. I-am rugat frumos ca măcar o dată la două săptămâni să aducă o cisternă cu apă și dezinfectant cu spumă și să spele, că doar cei care beneficiază de ajutor, fără să lucreze nimic, primesc bani, dar, de muncit - nimic, deci, întind mâna la pomană.

Zilnic, dimineața eu merg la copii, în cartierul Tudor, sau mai târziu, la piață, dar n-am văzut niciodată că se aruncă măcar o găleată de apă acolo.

În zonă există și o cămăruță în care dorm oameni ai străzii. Nu vreți să știți ce e acolo. Nu vă imaginați!

Eu am fost director de școală în urmă cu mulți ani și, așa tânără cum eram, nu-mi era rușine când venea SANEPID-ul în control”, conchide cititoarea noastră, în scrisoarea adresată redacției, scrisoare ce poartă și semnăturile mai multor salariate ale Spitalului, aspectele sesizate confirmându-se cu vârf și îndesat, după cum se poare vedea în imaginile alăturate.

Foto: IOSIF TRIF

Lasă un comentariu