AUR SOLICITĂ MINISTRULUI ENERGIEI ȘI PREMIERULUI DOVEZI POTRIVIT CĂRORA GEORGE SIMION AR FI “TROMPETĂ RUSEASCĂ”

Distribuie pe:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită ministrului Energiei, Virgil Popescu, și premierului Nicolae Ciucă să-și asume afirmația potrivit căreia președintele AUR, George Simion, ar fi “trompetă rusească” și “să ia măsuri responsabile”.

AUR susține că, în situația în care un ministru al Guvernului are cunoștință despre agenți de influență ai unei puteri străine, acesta are obligația de a informa autoritățile competente și de a proteja interesele României.

“Se insinuează că aș fi agentul unei puteri străine, eu, care lupt din liceu pentru reîntregirea Basarabiei cu Patria-Mamă și recâștigarea demnității României. Aștept niște dovezi și o acțiune responsabilă. Doar nu ne jucăm așa, cu vorbele. Ministrul Energiei este obligat legal să facă anumite demersuri. De asemenea, premierul Ciucă trebuie să se hotărască dacă mai girează mult afirmațiile și acțiunile acestui om. Nu de altceva, dar ar putea fi acuzat de complicitate”, a declarat George Simion, citat într-un comunicat al AUR transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit AUR, ministrul Energiei l-a numit de mai multe ori pe George Simion “trompetă rusească”, ultimul incident având loc cu o zi în urmă, când acesta l-a întrebat dacă a fost trimis de Vladimir Putin la Viena.

Lasă un comentariu