PREFECTUL MARA TOGĂNEL, DE ZIUA MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE: ,,SUNTEM MEREU LA DATORIE, ÎN SLUJBA MUREȘENILOR”

Distribuie pe:

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor angajaților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la 160 de ani de la înființarea instituției.

“La mulți ani Ministerului Afacerilor Interne!

Structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Mureș sunt mereu la datorie, având ca obiectiv principal siguranța, integritatea și ordinea publică.

La aniversarea a 160 de ani de la înființarea Ministerului Afacerilor Interne, le mulțumesc colegilor mei pentru asumarea unei responsabilități importante și determinarea de care dau dovadă în a-și îndeplini cu succes misiunile. Le mulțumesc pentru că servesc patria zi de zi, cu demnitate și devotament.

Aprecierea și încrederea mureșenilor ne onorează și ne determină să acționăm, de fiecare dată, cu profesionalism și seriozitate.

Felicitări tuturor colegilor care au primit distincțiile MAI în cadrul ceremoniei de astăzi, județul Mureș fiind reprezentat pe podiumul performanței de către echipa de descarcerare a ISU Mureș, care a reprezentat România la o prestigioasă competiție internațională, unde a obținut a doua poziție în clasamentul general.”

Lasă un comentariu