PROIECTELE CARE VOR FI FINANȚATE ÎN JUDEȚUL MUREȘ, PRIN PROGRAMUL PNDL 3 “ANGHEL SALIGNY” AU FOST APROBATE

Distribuie pe:

Proiectele care vor fi finanțate în județul Mureș, prin programul PNDL 3 “Anghel Saligny” au fost aprobate astăzi. 136 de proiecte vor fi finanțate în total în județul Mureș, în valoare de 1.448.029.799,17 lei, pentru introducerea rețelelor de apă și/sau canalizare și pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, comunale și de interes local.

De asemenea, principalul proiect care va fi finanțat prin Consiliul Județean Mureș este Modernizarea drumului județean Tg. Mureș - Band - Șăulia - Sărmaș - limită cu județul Bistrița-Năsăud.

Am votat în Camera Deputaților - cameră decizională, în 30 mai 2022, proiectul de lege privind Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, program care prevede la nivel național finanțări de la bugetul de stat în valoare de 65 de miliarde lei.

În perioada următoare, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va întocmi lista de obiective propuse spre finanțare pentru rețelele de distribuție a gazelor naturale, județul Mureș având 19 astfel de proiecte.

Sursa, pentru mai multe detalii: https://www.mdlpa.ro/…/5/proiectanghelsaligny4judete150720

Lasă un comentariu