OBLIGATORIU DE VIZITAT! ROMÂNIA... ÎN MINIATURĂ

Distribuie pe:

Cu o istorie și o arhitectură impresionante, România are o mulțime de locuri demne de vizitat, despre care în afara țării se știu puține, fie că e vorba de arhitectura popular-tradițională, arhitectura comunist-socialistă, neobrâncovenească sau celelalte stiluri arhitectonice regăsite în construcția clădirilor de-a lungul timpului.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care țara noastră reprezintă o destinație turistică extrem de atractivă.

În România putem regăsi toate formele de relief, un ambient natural, de multe ori virgin, care îi conferă o spectaculozitate rar întâlnită. Peisajele naturale, multe dintre ele cu caracter unic, taie respirația oricui, îmbogățind considerabil experiențele celor ce ne vizitează țara.

Dacă, lângă toate acestea, adăugăm și realizările din inventică, acolo unde există descoperiri și invenții care au schimbat definitiv viața a milioane de oameni din întreaga lume, atunci putem spune că România este o destinație turistică ce se încadrează perfect în categoria celor de tipul “Atracții turistice obligatoriu de vizitat.

Pentru ca România să devină mai bine cunoscută, lucru ce ni-l dorim cu toții, Mini Romania Original Park a venit în întâmpinarea acestui demers cu înființarea unui parc tematic în miniatură, în care sunt prezentate (pentru început, în mod concentrat) machete la scară ce reprezintă obiective turistice de diferite tipuri.

Temele abordate sunt desprinse din sfere precum istorie, religie, perioada regimului comunist, originile antice ale românilor, inventică și arhitectură.

Este primul și unicul parc tematic de acest fel din România și se deosebește, ca și concept, de celelalte parcuri de acest gen din Europa și chiar din lume.

Parcul este amenajat in cadrul unui complex turistic modern (hotel cu capacitate de cazare de 130 de locuri, restaurant, piscină exterioară, teren de minifotbal, teren de tenis, sala de nunti de 600 mp și alte construcții adiacente precum parcări auto, bar exterior, săli de conferințe, etc.).

Domeniul este amplasat lângă E60, la 6 km distanță de municipiul Sighișoara, pe raza comunei Albești, în direcția Brașov (Fântâna Șpanului).

MARIUS POPESCU, manager proiect Mini Romania Original Park

Lasă un comentariu