PREFECTUL JUDEȚULUI MUREȘ, MARA TOGĂNEL, MESAJ ÎMPOTRIVA DROGURILOR

Distribuie pe:

În luna iunie, prefectul Mara Togănel a emis un Ordin prin care solicită organizatorilor de evenimente din județul Mureș includerea în program a unor acțiuni și campanii menite să atragă atenția asupra riscurilor și consecințelor negative ale consumului de droguri.

Marți, 19 iulie, Mara Togănel a publicat un nou mesaj antidrog pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care îndeamnă tinerii să aleagă inteligent și să refuze consumul de droguri.

,,Fii SMART! Dă BLOCK drogurilor! Suntem în mijlocul mureșenilor pentru a vorbi despre droguri și despre ușurința cu care acestea ne pot transforma viața din bine în rău, foarte rău.

Mulțumim instituțiilor implicate, voluntarilor și tuturor organizatorilor de evenimente care tratează cu seriozitate și responsabilitate cerința de a face front comun în lupta cu acest flagel.

Îmi doresc să fim unitari în aplicarea Ordinului prefectului și să nu minimalizăm importanța acestor activități în tot județul Mureș. Împreună suntem mai puternici!”, a scris prefectul de Mureș, Mara Togănel, pe pagina sa de Facebook.

L.B.

Lasă un comentariu