PREFECTUL JUDEȚULUI MUREȘ, MARA TOGĂNEL: O SĂRBĂTOARE TARE FRUMOASĂ AZI, LA RÂCIU!

Distribuie pe:

Pentru zona de Câmpie a județului Mureș urmează o perioadă bună, cu investiții și proiecte care vor îmbunătăți viața oamenilor gospodari de aici.

Astăzi am revenit cu mare drag la Râciu, unde am transmis gândurile mele bune și îndemnul la încredere și putere pentru cele ce vor veni.

Tuturor mureșenilor de pe Câmpie le spunem că nu ne oprim aici cu lucrările la drum și că proiectarea pentru reabilitarea totală a DN 15E va fi finanțată în acest an. Totodată, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov va începe zilele următoare lucrările la podețele de pe Câmpie.

În ceea ce privește Râciu, 10 milioane de lei vor ajunge în comună prin Progamul Anghel Saligny, pentru modernizarea străzilor și a drumurilor comunale. Această sumă este parte din cele aproape 300 milioane de euro care vor fi investiți de către Guvernul Ciucă în rețelele de apă, canalizare și drumuri din județul Mureș.

Felicitări echipei de la Primăria Râciu pentru fața nouă oferită târgului în acest an, dar și pentru semnarea acordului de înfrățire cu orașul Bucovăț, din raionul Strășeni al Republicii Moldova, o punte de legătură cu frații noștri.

Pas cu pas, continuăm să dezvoltăm Zona de Câmpie și întregul nostru județ.

Lasă un comentariu