PRIMĂRIA TÂRGU MUREȘ INVESTEȘTE UN MILION DE LEI ÎN REABILITAREA SPAȚIILOR DE JOACĂ ȘI AGREMENT

Distribuie pe:

Din cele 134 de spații de joacă și agrement existente în Târgu Mureș, 56 au fost reabilitate pe parcursul acestui an, urmând ca lucrările să continue și la cele rămase, informează viceprimarul Alexandru Gyorgy. De asemenea, vor fi amenajate și 5 parcuri pentru câini.

Lucrările, care au costat, până acum, circa un milion de lei, au constat în schimbarea mobilierului deteriorat din parcuri, înlocuirea unor elemente, sudare, repoziționare, refixare mobilier, refacere covor cauciucat, vopsire etc.

La cele 5 parcuri pentru câini - de la “Furnica”, de pe străzile Rodniciei, Armoniei, Banat și cel de la “Tip Top” - se vor întreprinde lucrări specifice și se va achiziționa mobilier distinct.

“Facem un apel la populație să aibă grijă de toate aceste investiții suportate din banii publici, ai tuturor, și să sesizeze prompt încercările de distrugere.

Precizăm că au fost montate sau sunt în curs de montare camere rotative, pentru identificarea actelor de vandalism și a persoanelor responsabile, în toate spațiile de joacă și agrement din municipiul Târgu Mureș”, precizează edilul târgumureșean. (I.S.)         

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu