PROGRAMUL “RABLA” INSTITUIT DE PRIMĂRIA TÂRGU MUREȘ, UN REAL SUCCES!

Distribuie pe:

Primăria Târgu Mureș a anunțat faptul că fondurile pe 2022 pentru programul local Rabla au fost epuizate la sfârșitul lunii iulie, fiind depuse peste 500 de solicitări. Hotârârea de consiliu local prin care au fost alocate cele 1,5 milioane de lei a fost adoptată la sfârșitul lunii aprilie.

Astfel, târgumureșenii care și-au casat mașinile mai vechi de 10 ani, înmatriculate pe raza municipiului, au primit 3.000 de lei, pentru condiție asumându-și să nu cumpere un autoturism mai vechi de 5 ani în următorii 3 ani. Cu ocazia anunțării implementării acestui program, Primarul Soós Zoltán susținea că programul vizează “decongestionarea traficului în oraș cu cel puțin cinci sute de autoturisme vechi. Îi încurajez pe târgumureșeni să profite de această oportunitate. Muncim împreună pentru un mediu mai curat!”. Iată că în doar trei luni, fondurile alocate pentru 2022 au fost epuizate, târgumureșenii răspunzând pozitiv la această inițiativă. În acest moment nu mai pot fi depuse dosare pentru obținerea acestei finanțări.

DRAGOȘ BARDOȘI

1 comentariu

  1. Pálosi Blanka 25 octombrie, 2022 at 13:33 Răspunde

    Acest program a avut un success atat de mare, incat eu am predat masina la inceputul lunii august si la sfarsitul lunii octombrie inca nu am primit banii.
    Sa nu mai vorbim de aroganta, nesimtirea si nonsalanta cu care te mint in fata si te trimit de la un birou la altul.

Lasă un comentariu