KANGOO JUMPS SUMMER CHALLENGE LA TG. MUREȘ

Distribuie pe:

Persoanele care se confruntă cu probleme medicale la genunchi sunt așteptate să participe la “Kangoo Jumps Summer Challenge”, eveniment ce va avea loc la 18 august, în Sala Sporturilor din Tg. Mureș. În cadrul evenimentului, organizat de Asociația Kangoo Jumps Reghin, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și în parteneriat cu Kangoo Jumps România, va demara al doilea studiu “Genunchi sănătoși - Kapooknees”, un studiu medical pe ghete rebound tip “kangoojumps”. În cadrul studiului, care va dura 6 luni, o echipă, formată din medici, preparatori fizici și instructori de fitness, dorește să demonstreze că prin practicarea corectă a exercițiilor pe ghete rebound se reduce considerabil perioada de recuperare pentru cei cu afecțiuni ale genunchiului.

Primul studiu Kapo a avut loc în 2019, la Oradea, și a fost inițiat de către cunoscuta antrenoare de fitness și preparatoare fizică, Kinga Sebestyen, precum și de doctorii Alin Iova, Pușa Dorina Fărcaș și Olivia Burta. Rezultatele studiului au arătat că practicarea corectă a exercițiilor și programelor pe ghete aduc numeroase beneficii organismului, indiferent de sex sau vârstă. La Tg. Mureș, Kinga Sebestyen și doctorii mai sus menționați, vor colabora cu medicii ortopezi târgumureșeni Octav Russu și Andrei Feier, precum și cu preparatorul fizic Nenad Djurovic.

Toți cei care vor să participe la evenimentul din 18 august și să se înscrie la studiu trebuie să completeze următorul link https://my.forms.app/form/62e78b8f84e12f378b523b96.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu