CIUCĂ L-A FELICITATE PE CANOISTUL CĂTĂLIN CHIRILĂ

Distribuie pe:

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a felicitat, luni, pe canoistul Cătălin Chirilă pentru performanțele extraordinare obținute la Campionatele Mondiale din Canada, subliniind că acesta “continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin”.

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri și medalia de argint în cursa de 500 metri.

“Zile de sărbătoare pentru sportul românesc grație performanțelor extraordinare obținute de canoistul Cătălin Chirilă, la Campionatele Mondiale de Canoe Sprint din Canada. Canoistul nostru rescrie istoria canoei românești și continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin. Îl felicit din toata inima pe Cătălin Chirilă pentru rezultatele remarcabile obținute la capătul multor ani de muncă și îi doresc mult succes mai departe! Îi felicit pe antrenori și familia fără a căror susținere, aceste performanțe nu ar fi fost posibile! Asemenea celorlalți campioni ai României, Cătălin este un model pentru generația tânără! Suntem mândri de campionii noștri!”, a transmis Ciucă, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Guvernului. (Agerpres)

Lasă un comentariu