GORGHIU: “ÎN INTERIORUL PNL NU A FOST DISCUTATĂ REMANIEREA”

Distribuie pe:

Interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că în interiorul PNL nu s-a discutat despre o remaniere, subliniind că aceasta “este atributul premierului”.

Întrebată de ziariști la Palatul Parlamentului dacă ministrul Energiei, Virgil Popescu, a gestionat bine criza energetică, Gorghiu a afirmat că acesta și-a asumat o misiune “dificilă”, însă acum situația este “una stabilă” și Executivul a luat toate măsurile pentru a se putea trece peste o iarnă dificilă.

“În acest moment, în interiorul PNL nu a fost discutată remanierea. (...) Consider că Virgil Popescu și-a asumat o misiune foarte dificilă și că, la acest moment, situația este una stabilă și că Guvernul a luat toate măsurile pe care putea să le ia, astfel încât să putem să trecem peste o iarnă dificilă. Toată Europa este într-o situație foarte complicată, nu doar România. Mi-aș dori să strângem rândurile și să discutăm mai puțin despre tensiuni sau lucruri care ne despart și să ne concentrăm la măsuri bune pentru populație, care să ajute populația să treacă prin iarnă, să-și plătească facturile, lucrurile acestea vor fi priorități zero pentru PNL, pentru coaliție și pentru Parlamentul României”, a susținut Alina Gorghiu.

Ea a mai fost întrebată cum comentează faptul că Virgil Popescu s-ar afla, “potrivit unor surse”, pe o listă de remaniere cu trei nume.

“Tot ca pe o știre care nu are o legătură cu realitatea. Nu s-a discutat de remanieri în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL, însă orice remaniere este atributul premierului și atunci când va ajunge la concluzia, în urma discuțiilor din coaliție, că trebuie să îmbunătățească activitatea pe anumite portofolii sunt absolut convinsă că premierul României va anunța public, nu va sta să dezbată pe holul Parlamentului”, a răspuns Gorghiu. (Agerpres)

Lasă un comentariu