19-21 AUGUST, PE TRANSILVANIA MOTOR RING, MARIS FEST VĂ AȘTEAPTĂ CU MUZICĂ BUNĂ ȘI MULTĂ ADRENALINĂ

Distribuie pe:

Circuitul pentru sporturi cu motor, Transilvania Motor Ring din Cerghid găzduiește, în perioada 19 - 21 august festivalul Maris

Fest - Adrenaline Edition. Organizatorii anunță pe pagina lor de internet (marisfest.ro) că această ediție este didicată, pe lângă spectacolele muzicale susținute pe cele două scene de cele 20 de trupe și artiști din țară și străinătate, adrenalinei. Astfel, aceștia propun participanților o serie de experiențe cum ar fi salturi cu parașuta, taxi drift, concursuri cu mașini tunate și motociclete, parade moto, zbor cu elicopterul, airsoft, salon de tauaje și multe altele.

Pe cele două scene amenajate vor evolua: Subcarpați, Paraziții, Dirty Shirt, Dubioza Kolektiv, Carla s Dreams, Bucovina, White Mahala, Spitalul de Urgență, Ada Milea, La Familia, Phoenix, Fără zahăr, Bucium, Lupii lui Calancea, Children of distance, Lupul cel rău, Hara, Sohler, Guerillas, Zanzibar.

Organizatorii asigură transport gratuit înspre și dinspre locația festivalului pe ruta Promenada Mall - Transilvania Moror Ring. De asemenea va fi organizat un loc de campare la locul desfășurării evenimentului, Accesul se face cu bilete și abonamente. Copiii până la 14 ani beneficiază de acces gratuit.

Lasă un comentariu