TINERI PRINȘI CIRCULÂND CU VITEZE MARI PE AUTOSTRADĂ ÎN MUREȘ ȘI CLUJ

Distribuie pe:

În ultimele 4 zile, polițiștii Biroului Autostrăzi au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în urma unor acțiuni rutiere desfășurate pe autostrăzile de pe raza județelor Mureș și Cluj.

În perioada 12 - 15 august a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au desfășurat, pe autostrăzile de pe raza județelor Mureș și Cluj, acțiuni, cu forțe mărite, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în rândul participanților la trafic. Vizați au fost conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză. Astfel, în perioada menționată, au fost aplicate 194 de sancțiuni, dintre care 136 pentru viteză și 58 pentru alte abateri.

În total, au fost reținute 24 de permise și 4 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, 14 august a.c. un bărbat, de 26 de ani, din Târgu Mureș, a fost depistat, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii - Nădășelu, calea 2, km 4, circulând cu o viteză de 203 km/h. Pentru această abatere, i-a fost reținut permisul pentru 120 de zile, fără a mai putea beneficia de reducerea perioadei de suspendare.

Duminică, 15 august a.c., un tânăr, de 19 ani, din Luduș, a fost depistat în timp ce conducea cu o viteză de 178 km/h, având mai puțin de un an experiență în conducere. Și în acest caz i s-a reținut permisul, fiindu-i, totodată, aplicată o amendă contravențională în valoare de 1.450 de lei.

De asemenea, în urma acțiunii desfășurate, polițiști au depistat un cetățean străin, de 26 de ani, cu reședință pe raza județului Giurgiu, conducând cu o viteză de 168 km/h. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat. Astfel, pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal.

Lasă un comentariu