VÂRSTA ȘI CICLUL ASTROLOGIC DE VIAȚĂ

Distribuie pe:

Deși viețile oamenilor sunt puternic influențate de planete, cu un impact consistent de la naștere până la sfârșit, astrologica.ro ne dezvăluie că există anumite cicluri în funcție de vârstă, când unul dintre astre are cea mai puternică influență și ne afectează comportamentul și deciziile.

Iată care sunt acestea:

0 - 7 ani - Luna este conducătoarea în această perioadă care începe de la naștere. Din cauza sensibilității Lunii, copilul este extrem de delicat, iar acest lucru presupune ca părintele să fie precaut. Desigur, rolul părintelui este foarte important în acest ciclu.

7 - 14 ani - Influența lui Mercur în această perioadă îl face pe copilul în creștere să exploreze lumea. Are o dorință puternică de a se schimba și de a ajunge într-o situație diferită în fiecare nouă zi. În această perioadă, se învață regulile de comunicare cu ceilalți.

14 - 21 ani - Planeta conducătoare în această etapă este Venus, care simbolizează dragostea, sexualitatea și latura erotică. Această perioadă a adolescenței cunoaște primele întâlniri ale dragostei și sexualității.

Copilul, acum adolescent, începe să își exploreze emoțiile și sexualitatea și, de asemenea, se concentrează pe aspectul exterior.

21 - 35 ani - Marte ajută oamenii să se stabilească în această perioadă. Aspirațiile, visurile, dorințele iau forma realității și obiectivele vieții sunt îndeplinite. Stabilitatea, atât la nivel personal, cât și profesional este accelerată de Marte.

35 - 42 ani - Influența Soarelui îi determină pe toți oamenii să atingă statutul social dorit. În plus, în această perioadă, ființele umane trebuie să treacă prin schimbări semnificative în organism. Prin urmare, această perioadă este foarte stresantă, atât din punct de vedere psihologic, cât și fiziologic.

42 - 56 ani - Planeta Jupiter mărește nivelul de spiritualitate în rândul tuturor și, în tot acest timp, se iau decizii importante. Dorința sexuală scade enorm, femeile intră la menopauză și își pierd interesul sexual, în timp ce bărbații cunosc o scădere a energiei lor sexuale.

56 - 70 ani - Planeta conducătoare a acestei perioade este Saturn. Odată cu Saturn vine înțelepciunea, dar și senilitatea, pierderea energiei din corp, care include încetinirea funcțiilor organismului.

Peste 70 de ani - Uranus instigă la căutarea unor noi plăceri în viață pe care le găsești adâncindu-te în spiritualitate și răsfățându-te în viața de familie alături de nepoți.

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu