ARBITRII PENTRU ECHIPELE ROMÂNEȘTI ÎN CONFERENCE LEAGUE

Distribuie pe:

Meciurile echipelor românești din primul tur al play-off-ului Conference League vor fi conduse de arbitri din Scoția, Georgia și Cehia. Partida Universitatea Craiova - Hapoel Be'er Sheva FC (Israel), de la ora 20.30, va fi arbitrată de Nicolas Walsh (Scoția). Meciul FCSB - Viking FK (Norvegia), de la ora 21.30, va fi cu Giorgi Kruashvili (Georgia) la centru, iar întâlnirea NK Maribor (Slovenia) - CFR 1907 Cluj, de la ora 21.15, va fi arbitrată de Pavel Orel (Cehia).

BRIGADA LUI HORAȚIU FEȘNIC VA CONDUCE UN MECI DIN PLAY-OFF-UL CONFERENCE LEAGUE

Joi, 18 august, sunt programate meciurile tur din play-off-ul Conference League, la care UEFA a desemnat și o brigadă de arbitri din România.

Astfel, meciul dintre FC Slovácko (Cehia) și AIK Stockholm (Suedia), care se va juca de la ora 22, pe Mìstský fotbalový stadion Miroslava Valenty, va fi condus la centru de către Horațiu Mircea Feșnic, care va fi ajutat de către arbitrii-asistenți Valentin Gabriel Avram și Alexandru Cerei, Sebastian Constantin Colțescu fiind al patrulea oficial. Forul european i-a desemnat pe Thomas Einwaller (Austria) ca observator pentru arbitri și pe John Taylor (Scoția) ca delegat de joc.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu