PARTICIPARE CU SUCCES A FETELOR DE LA ELECTROMUREȘ ROMGAZ LA ,,GÕCSEJ KUPA” LA POPICE

Distribuie pe:

Aflate înaintea startului noului sezon competițional, echipa feminină de popice “Electromureș Romgaz” Târgu Mureș, a participat în perioada 10-14 aug.2022, la ediția 56-a “Cupei Gocsej”, turneu internațional organizat la Zalaegerszeg, în Ungaria. După mai bine de 12 ani, clubul târgumureșean a acceptat invitația, din dorința de a relua legăturile strânse de prietenie și colaborare ce s-au format de-a lungul anilor, și, nu în ultimul rând, pentru continuarea bunelor relații în domeniul sportului dintre Târgu Mureș și Zalaegerszeg, orașe înfrățite. Pe această cale dorim să transmitem mulțumiri susținătorilor echipei, care au făcut posibilă deplasarea, și, nu în ultimul rând, Primăriei Municipiului Târgu Mureș, pentru sprijinul acordat.

La start s-au aliniat peste 170 de sportivi de diferite categorii, iar rezultatele multora dintre participanți s-au ridicat la nivelul competițiilor de prim rang.

Lotul mureșean pregătit de antrenorii Orosz Istvan și Seres Jozsef a efectuat deplasarea cu 9 jucătoare: Dan Monica, Ciobanu Maria, Fekete Reka, Seres Bernadett, Szabo Julia Emese, Bordianu Roxana Andreea, Janosi Halmagyi Kriszta, Bako Blanka și Kadar Nora.

Trofeele au fost acordate câștigătorilor probelor pe echipe și cele individuale.

La feminin:

* Clasamentul la proba pe echipe (formată din 4 jucătoare):

Locul 1 - Rakoshegyi VSE II Budapest (2143 p.d.)

Locul 2 - ZTE-ZAEV I Zalaegerszeg (2097 p.d.)

Locul 3 - Electromureș Romgaz I Târgu Mureș (2069 p.d.)

Echipa Electromureș Romgaz II a terminat competiția pe locul 4, cu 2063 p.d.

În clasamentul individual cele mai valoroase rezultate au fost obținute de sportivele mureșene.

* Clasamentul probei individuale:

Locul 1 - Janosi Halmagyi Kriszta 553 p.d. (Electromureș Romgaz II Târgu Mureș)

Locul 2 - Dan Monica 552 p.d. (Electromureș Romgaz I Târgu Mureș)

Locul 3 - Toth Kinga 547 p.d. (Rakoshegyi VSE II Budapest)

După întoarcerea din Ungaria, echipele își continuă pregătirile pentru startul noului sezon, unul foarte încărcat, cu participarea în noua ediție a campionatului, în Cupa României, dar și în întrecerile internaționale. Unul din obiectivele propuse este legată de participarea echipei în Cupa Europei din Germania, la München, în luna octombrie, la care se dorește o clasare printre primele cinci echipe, care le-ar permite participarea și în acest an în cea mai importantă competiție a cluburilor, Liga Campionilor.

Așadar, programul acestei toamne va fi deosebit de bogat în întreceri. Junioarele debutează în 27 august cu prima etapă a noii ediții a Campionatului Național, pe teren propriu, în compania formației CSO Tălmaciu. După doar o săptămână, senioarele vor susține, la Târgu Mureș, prima etapă a Cupei României.

Un sezon încărcat așadar, cu perspective dintre cele mai optimiste.

CS Electromureș Romgaz

Lasă un comentariu