ISU MUREȘ DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 17-18 august, pompierii mureșeni au fost solicitați în cadrul a 78 de intervenții, după cum urmează: trei incendii, un accident rutier, cinci alte situații de urgență și 69 de intervenții SMURD. Dintre acestea, amintim:

Incendii

* Miercuri, 17 august, în jurul orei 14.01, incendiu casă de locuit în Milaș, sat Ghemeș, județul Bistrița-Năsăud. În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei (care s-a prăbușit în interiorul acesteia) cu o suprafață de circa 131 mp și bunurile aflate în interior. Nu au existat victime. Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu.

Cauza probabilă a producerii incendiului - aparat de gătit improvizat.

* În jurul orei 14.16, incendiu vegetație uscată produs în Municipiul Târnăveni, strada Progresului. În urma acestuia a ars o suprafață de aproximativ 100 mp vegetație uscată, fără pericol de propagare. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Cauza probabilă a producerii incendiului - focul deschis în spații deschise.

* Miercuri, 17 august, în jurul orei 14.54, incendiu autocamion produs în Municipiul Târnăveni, strada Republicii. Acesta s-a manifestat la nivelul sistemului de frânare al autocamionului, fără propagare. Nu s-au înregistrat victime. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Cauza probabilă a producerii incendiului - frecare, patinare, alunecare.

Accidente rutiere

* Joi dimineață, în jurul orei 06.20, accident rutier produs în localitatea Deleni, strada Principală. A fost vorba despre un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism răsturnat în afara părții carosabile, în urma căruia a rezultat și avarierea unei țevi de gaz aflate în proximitatea carosabilului. Nu s-au înregistrat victime, pasagerii autoturismului s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj din cadrul distribuitorului de gaze a fost prezent la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea avariilor rezultate în urma accidentului. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii și stingerii incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Lasă un comentariu