UN BĂRBAT URMĂRIT DE FBI, AVÂND DUBLĂ CETĂȚENIE UNGARĂ ȘI ROMÂNĂ,  A FOST CAPTURAT LA BUDAPESTA

Distribuie pe:

Un bărbat cu dublă cetățenie ungară și română, aflat pe lista infractorilor urmăriți de FBI din SUA, a fost arestat la Budapesta, a anunțat, ieri, poliția ungară pe website-ul său, informează MTI.

Se crede că Ștefan Alexandru B. este membru al unei bande infracționale care a răpit un cuplu în Statele Unite, a legat victimele și le-a injectat o substanță care conținea o presupusă substanță letală. Cuplului i s-a spus că ulterior i se va administra un antidot în schimbul unei răscumpărări. Victimele au fost de acord, dar băncile lor au refuzat să realizeze ordinul de transfer pentru o sumă consi-derată extrem de ridicată. Ulterior, autorii răpirii și-au forțat victimele să bea un somnifer și au fugit cu un automobil furat de la victime.

În anul 2012, un tribunal din SUA a emis un mandat de arestare internațional împotriva infractorilor, în timp ce FBI a oferit o recompensă de 10.000 dolari pentru orice informație credibilă care ar duce la prinderea celor urmăriți. Ștefan Alexandru B. a fost arestat marți, când părăsea o piscină în aer liber din Budapesta. În prezent sunt în desfășurare procedurile de extrădare în SUA.

Lasă un comentariu