TÂRNĂVENI: LUCRĂRI DE AMPLOARE LA LICEUL TEORETIC “ANDREI BÂRSEANU”. ELEVII VOR ÎNCEPE ȘCOALA RELOCAȚI ÎN ALTE DOUĂ UNITĂȚI

Distribuie pe:

În Târnăveni, lucrările de renovare a Liceului Teoretic “Andrei Bârseanu” sunt în plină desfășurare. Elevii acestui liceu vor începe școala, în 5 septembrie, în alte unități de învățământ. Astfel, o parte vor fi relocați la Școala Gimnazială “Vasile Moldovan”, iar o parte la Liceul Tehnologic. Contactat de “Cuvântul liber”, primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a declarat că “lucrările acestei renovări aprofundate au început în luna iunie, imediat după încheierea anului școlar. În mod normal, acestea ar trebui să dureze un an, însă avem promisiunea constructorului că va face tot posibilul ca acestea să fie finalizate anul acesta, în luna decembrie”. Lucrările sunt finanțate din fonduri externe, norvegiene printr-un program de eficientizare termică. Conform edilului, este vorba despre modernizarea instalațiilor de încălzire, ventilație și iluminat.

“Știu că nu este confortabil ca elevii să înceapă școala în spații care nu le sunt familiare. Este însă o lucrare absolut necesară, iar copiii, alături de profesorii și de părinții lor, sunt, astfel, parte a unei echipe care pune umărul la dezvoltarea orașului nostru”, a declarat public, în urmă cu două zile, primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan. “Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și vă aștept în noua voastră școală, în câteva luni”, le-a transmis acesta elevilor și dascălilor de la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu”. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu