POLIȚIA ROMÂNĂ, AVERTISMENT ASUPRA UNEI CAMPANII DE MESAJE FAKE TRIMISE ÎN NUMELE INSTITUȚIEI: RECOMANDĂM SĂ NU DAȚI IMPORTANȚĂ UNOR ASTFEL DE MESAJE, MAIL-URI SAU ORICE ALTĂ ABORDARE SIMILARĂ

Distribuie pe:

Poliția Română a lansat un apel către cetățeni să nu dea curs unei campanii de înșelăciune online, în cadrul căreia hoții pretind că sunt ofițeri care trimit înștiințări prin e-mail, transmite Antena3.ro

“Niciodată nu este prea târziu să ne protejăm de tot ce înseamnă FAKE!

Poliția Română nu trimite astfel de mail-uri!

Recomandăm să nu dați importanță unor astfel de mesaje, mail-uri sau orice altă abordare similară. Sesizați-ne dacă ați suferit vreo vătămare a intereselor legitime.

Puteți să citiți câteva rânduri și o să observați că mail-ul este plin de greșeli… Traducerea a dat eroare.

Să auzim doar de bine!

CERCETAT PENTRU CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL SUB INFLUENȚA DROGURILOR

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au depistat un tânăr care conducea un autovehicul după ce a consumat substanțe psihoactive. A fost întocmit dosar penal. La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii mureșeni au oprit pentru control, pe Bulevardul Unirii din municipiul Reghin, județul Mureș, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla sub influența drogurilor. Șoferul autoturismului a fost condus la spital, unde i s-a efectuat un test rapid - Multi-Drug Screen Test, rezultând o valoare pozitivă la methamphetamine.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE

Polițiștii mureșeni au depistat în municipiul Târgu Mureș un tânăr bănuit de conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psiho-active. A fost întocmit dosar penal. În data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 3.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș au oprit pentru control, pe strada Republicii din municipiu, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani.

În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Mureș

Lasă un comentariu