ZODIILE ȘI DISCIPLINELE ȘCOLARE PREFERATE        

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi a avut materii sau discipline preferate pe timpul școlii, iar aprofundarea lor din pură pasiune ne-a condus spre domenii prospere sau doar spre împliniri profesionale.

Asrologica.ro ne asigură că nimic nu este întâmplător, iar opțiunile școlare sunt influențate de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Educație fizică și sport. Activ și competitiv, nu este o surpriză că educația fizică este cea care te reprezintă. Probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă.

Alte materii care te reprezentă - dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină (chirurgie), metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie. Când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îți plac ritmurile lente, stabile și cel mai mult îți place să te gândești la trecut, motiv pentru care materia care te reprezintă este istoria.

Alte materii - artă, arte plastice, poezie, agricultură, horticultură, creșterea animalelor, creșterea plantelor, meșteșuguri, managementul banilor, investiții, știința materialelor.

Gemeni - Limbi străine. Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice și limbile străine sunt cele care te reprezintă.

Alte materii - scriere, vorbire, comunicare, traducere, dezbateri, științe politice, resurse umane, relații publice, marketing, vânzări online, tehnologie informațională, jurnalism, producție video, educație pentru șoferi.

Rac - Limba română. Te descurci mai bine la limba română decât la alte materii care implică limbi străine. Asta pentru că ai dragoste pentru studierea literaturii și ai fost genul care citește romane acasă.

Alte materii - creșterea copiilor, pedagogie, resurse umane, educație pentru copii, asistență medicală, consiliere, antropologie, sociologie, prim-ajutor.

Leu - Orice subiect care ține de artă. Ești creativ și îți place să arăți asta, motiv pentru care orice curs de artă te reprezintă. Ți-a plăcut subiectul principal al artei și te-ai descurcat foarte bine cu desenul și cu pictura.

Alte materii - actorie, teatru, regie de film, scriere de piese de teatru, spectacole, dans, abilități de conducere, științe militare, resurse umane.

Fecioară - Matematică și Științe. Natura ta analitică te-a ajutat cel mai probabil să excelezi în orice disciplină științifică sau matematică. Acest lucru se datorează faptului că abilitățile tale de rezolvare a problemelor te-au ajutat să rezolvi ecuații matematice și alte probleme legate de știință.

Alte materii - anatomie, repararea aparatelor și vehiculelor, abilități de construcție, logică, inginerie, repararea computerelor, tehnologia informației, statistică, tricotat, meșteșuguri.

Balanță - Artă. Nu este deloc o surpriză faptul că arta este materia care te reprezintă, pentru că ai un talent deosebit pentru frumusețe și creativitate. Probabil că ai și creat câteva capodopere impresionante când erați la școală.

Alte materii - abilități de lucru în echipă, artă, artele plastice, canto, etichetă (maniere), cultivarea florilor, abilități de negociere, diplomație, recenzii, gândire critică, sistem judiciar.

Scorpion - Matematică. La fel ca Fecioara, ai o latură analitică, dar mai intuitivă. În plus, ai abilități excelente de rezolvare a problemelor, întrucât ești cel care se descurcă foarte bine în a descifra ceva criptic sau misterios. Știința este cea care te reprezintă, fiind încă o oază de mister.

Alte materii - educație sexuală, istorie, instruire juridică, procese, sistemul judiciar, închisori și sistemul penal, impozitare, război, armament, explozivi, justiție penală, criminalistică, chirurgie, experiențe aproape de moarte, psihiatrie, consiliere.

Săgetător - Geografie. Tu ești cel care se bucură de aventură și călătorii, iar majoritatea disciplinelor școlare te-ar plictisi, așadar alegi geografia ca să te poți plimba peste tot. Poți aduce în prim-plan detalii despre natură și aspectele unice ale fiecărei zone și îți place să îți și imaginezi că ești deja acolo.

Alte materii - călătorii, istorie, teorii ale educației, internet, globalizare, antropologie, lingvistică, filosofie, metafizică, cosmologie.

Capricorn - Orice curs financiar. Tu mereu ai fost ambițios și orientat spre afaceri. În școală te-ai descurcat bine cu matematica, mai ales că subiectul banilor era adesea folosit în aceste probleme. Cu toate acestea, te reprezintă orice curs care are legătură cu finanțele.

Alte materii - mentorat, parenting, managementul afacerilor, administrarea afacerilor, administrație guvernamentală, drept, etică, arhitectură, consiliere în căsătorie, construcții, alpinism, drumeții.

Vărsător - Informatică și chimie. Ești cunoscut pentru inteligența și modurile tale progresive de a gândi și de a face lucrurile. Prin urmare, cursurile de matematică și știință din școala elementară ar fi fost cursurile preferate, deoarece acele materii ți-au cerut să rezolvi probleme și să folosești un mod progresiv de gândire.

Alte materii - știință aerospațială, inginerie aeronautică, explorare spațială, astronomie, astrologie, tehnologie informațională, realitate virtuală, internet, mișcări spirituale.

Pești - Artă. Ai o apreciere puternică a artelor, de aceea arta este cea care te reprezintă. Ți-a plăcut să creezi, să desenezi și să pictezi în special, dar ți-au plăcut și studiile lingvistice și muzica.

Alte materii - filme, poezie, droguri, abuz de droguri, psihologie, psihiatrie, religie, spiritualitate, monahism, misticism, terapie, consiliere, meditație. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu