“DOAMNE, CÂT SUNT DE PENIBILI!” MAI AU POLITICIENII DIN ROMÂNIA SIMȚUL RIDICOLULUI?

Distribuie pe:

Televiziunea DIGI 24 a difuzat un material jurnalistic despre inaugurarea unei grădinițe din comuna Crasna, județul Sălaj, în care prezintă peste 10 politicieni, în frunte cu vicepremierul Kelemen Hunor (președintele UDMR), care cu foarfece în mână se înghesuie să taie panglica. Știrea a fost postată (sub titlul “Câți politicieni taie panglica la grădinița dintr-o comună din Sălaj?”) și pe pagina de facebook a canalului de știri și a strâns mai mult de 1.000 de comentarii din partea românilor.

Bineînțeles că majoritatea comentariilor sunt acide, însă pertinente, iar părerea unanimă este că politicienii români nu au simțul ridicolului.

Redăm mai jos câteva dintre cele mai sugestive comentarii și care, bineînțeles, nu conțin un limbaj vulgar: “Important este să încapă toți în poză”, “32 de ani au trecut degeaba”, “O turmă de indivizi care nu au simțul ridicolului!”, “Penibilul nu are limite la clasa politica”, “În alte țări se fac mii de km de autostradă pe an și multe alte construcții și nu taie nimeni panglica și noi am ajuns ca o haită de politicieni sa taie panglica la o grădiniță. Bravo! Spectaculos. Cel mai tare film, merită Oscarul!!!”, “Ferească Dumnezeu de atâta ipocrizie!”, “Doamne, cât sunt de penibili!”. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu