PREFECTUL MARA TOGĂNEL: VA FI SEMNAT CONTRACTUL PENTRU PROIECTAREA ȘI EXECUȚIA CENTURII SIGHIȘOARA

Distribuie pe:

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat unul dintre cei mai importanți pași în construcția Centurii Sighișoara. După ce în a doua etapă a contestațiilor, reevaluarea ofertelor nu a mai fost atacată, contractul pentru proiectarea și execuția variantei de ocolire a municipiului Sighișoara urmează să fie semnat în următoarele zile.

“Contractul pentru proiectarea și execuția Centurii Sighișoara va fi semnat în câteva zile, după ce ieri a fost ultima zi în care se puteau depune contestații în urma reevaluării ofertelor de către CNAIR.

Pentru că nu au fost înregistrate contestații, asocierea condusă de constructorul Clean Prest Activ va semna contractul care prevede o durată de 38 de luni, din care 14 proiectare și 24

Varianta de ocolire Sighișoara, un proiect de aproape 300 milioane de lei, are o lungime de 13 km și va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 în partea de est a municipiului, în apropierea localității Albești, după care se îndreaptă către nord-est, revenind în DN 13, în apropierea localității Hetiur”, a declarat prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Lasă un comentariu