ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ LA PRIMĂRIA TÂRGU MUREȘ PENTRU REZOLVAREA AMBUTEIAJELOR DE LA IEȘIREA DIN ORAȘ ÎNSPRE REGHIN

Distribuie pe:

În urma ambuteiajelor create la ieșirea din Târgu Mureș înspre Reghin, primăria municipiului reședință de județ a convocat, pentru ieri dimineață, la ora 7.00, o întâlnire de lucru la care au participat reprezentanții Poliției, constructorul care derulează lucrări în zonă și reprezentanți ai autorității locale.

“În urma întâlnirii de lucru convocată în această dimineață, situația a revenit la normal: se circulă acum fără incidente sau întârzieri pe DN15”, se arată într-un comunicat dat publicității de executivul târgumureșean. Documentul prezintă și soluțiile găsite în urma discuțiilor:

* constructorul a propus schimbarea soluției de amenajare a insulelor separatoare de benzi, așadar se vor monta stâlpi de semnalizare rutieră pe tot conturul insulelor separatoare.

* executantul lucrării va reface documentația și va depune de urgență noua soluție tehnică la Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș, Serviciul Rutier, în vederea obținerii unui nou aviz pentru noua schemă de semnalizare rutieră;

* executantul a refăcut în regim de urgență porțiunea frezată de pe banda de intrare spre oraș dinspre Sângeorgiu de Mureș și a finalizat banda de ieșire dinspre supermarket pe sensul de mers spre Sângeorgiu de Mureș.

“Reprezentanții magazinului de tip supermarket urmează să dea publicității un comunicat de presă din partea unității comerciale privind incidentul de la data de 6.09.2022, respectiv asumarea răspunderii pentru producerea acestuia, Primăria Municipiul Târgu Mureș nefiind culpabilă pentru cele întâmplate”, se mai arată în comunicat. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu