LA TĂURENI, FESTIVALUL CÂMPIEI MUREȘENE

Distribuie pe:

Astăzi, 10 septembrie, de la ora 15, are loc inaugurarea Sălii de sport de la Tăureni. Valoarea investiției este de 860.000 de euro, iar lucrările s-au realizat pe parcursul a doi ani. De remarcat insistența și perseverența Primăriei Tăureni, a dlui primar Ovidiu OLTEAN, pentru modul de realizare a construcției, de respectare a termenelor de execuție și a calității. ,,Sala de sport este foarte importantă pentru localitatea Tăureni, pentru Școala Gimnazială din localitate, dar și pentru clubul nostru de handbal”, sublinia prof. Vasile DOBRĂU, director al Școlii Gimnaziale Tăureni. Domnia sa a adăugat și că, cu prilejul inaugurării, se va susține un joc demonstrativ de handbal Junioare III, între HC ARSENAL TĂURENI - CSS SIGHIȘOARA.

Tot astăzi, de la ora 16, se deschide oficial Festivalul Câmpiei Mureșene. Pe parcursul celor două zile (10 și 11 septembrie), între orele 16-22, sunt programate spectacole artistice, ateliere meșteșugărești, expoziții de costume populare și artă tradițională.

Au răspuns invitației reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Consiliului Județean Mureș, Instituția Prefectului Județului Mureș, reprezentanți ai mediului de afaceri și politic.

LETIȚIA BOTA

Lasă un comentariu