“ARMELE” DE SEDUCȚIE ALE ZODIILOR

Distribuie pe:

Fiecare om are farmecul lui înnăscut, prin care își atrage semenii, îi cucerește necondiționat și îi face să se atașeze cu ușurință. Astrologica.ro ne asigură că aceste calități definitorii de seducere sunt influențate în mare măsură de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Berbecul are o personalitate îndrăzneață, pasională, care îl ajută să își etaleze aspectul frumos. Este cunoscut pentru încrederea și puterea sa interioară, așa că nu are nicio problemă să iasă în evidență într-o mulțime. Va deveni instantaneu sufletul petrecerii cu personalitatea lui zbuciumată, în timp ce trăsătuile lui fizice sugerează în egală măsură frumusețea și înverșunarea sa.

Berbecul guvernează capul, de aceea iese în evidență prin buzele sale pline, sprâncenele bogate și mintea lui ascuțită.

Taur - Frumusețea discretă a Taurului este subliniată de grația și natura lui senzuală. Acest semn este guvernat de Venus, așa că are o tendință înnăscută spre rafinamentul și aspectul frumos. Taurul are, de asemenea, un gust fin pentru lucrurile de calitate și îi place să facă bani. Deci, firesc, folosește cele mai bune produse și cele mai frumoase haine.

Taurul guvernează gâtul, ceea ce înseamnă că zona delicată a gâtului și a claviculei va fi deosebit de atrăgătoare. De asemenea, înseamnă că Taurul tinde să aibă o voce plăcută și suavă.

Gemeni - Este ușor să iubești inteligența Gemenilor, zâmbetul strălucitor și personalitatea lor spumoasă. Frumusețea și atractivitatea lor provin din entuziasmul de a fi în preajma lor. Sunt iubitori de distracție și spontani, așa că nu știi niciodată ce vor spune sau vor face în continuare. Sunt fermecători până la capăt, capabili să converseze cu oricine, iar simțul lor molipsitor de umor va pecetlui înțelegerea.

Gemenii guvernează sistemul nervos, dar și brațele, umerii, mâinile și degetele. Din această cauză, brațele bine conturate sunt o altă caracteristică atractivă a lor.

Rac - Empatia și natura grijulie a Raculul îi definesc frumusețea interioară. Acest semn adoră să aibă grijă de ceilalți oameni, iar căldura și calmul lui înnăscut sunt trăsături cărora cu greu le poți rezista. Înfățișarea Racului nu face decât să sporească efectul, deoarece acest semn frumos are adesea fața rotunjită, cu aspect inocent, care dovedește cât de adorabil este, atât în interior, cât și în exterior.

Racul guvernează pieptul și stomacul, așa că mulți nativi au bustul generos sau pectorali bine definiți.

Leu - Leul atrage atenția cu carisma, încrederea în sine și părul impecabil. Iubește lumina reflectoarelor și tânjește după complimente, vrea să capteze orice privire și, prin urmare, încearcă întotdeauna să arate cel mai bine. Personalitatea lui magnetică face restul, deoarece încrederea și curajul unui Leu atrag mulți admiratori.

Leul guvernează inima, ceea ce înseamnă că pieptul unui Leu (indiferent de sex) este bine sculptat.

Fecioară - Fecioara este atât de drăguță datorită expresivității și laturii ei grijulii. Este un comunicator priceput, care poate purta o conversație cu oricine. Frumusețea ei fizică este atât de evidentă pentru că acest semn este meticulos atunci când vine vorba de îngrijire și igienă. Arată mereu minunat când iese din casă.

Fecioara guvernează sistemul digestiv, inclusiv stomacul, ceea ce înseamnă că unele dintre calitățile sale atractive includ burtici sculptate și talii de viespe.

Balanță - Echilibrul, farmecul și liniștea Balanței o fac o zodie captivantă. Este obsedată să găsească echilibrul în viață. Nativii sunt oameni diplomatici și pașnici, iar acea pace interioară le oferă un aspect exterior strălucitor. Balanța are, de asemenea, o înclinație firească către tot ce e frumos. Ea vede frumusețea în orice și posedă frumusețe în egală măsură.

Balanța guvernează pielea, rinichii, regiunea lombară și fesele. Prin urmare, va avea o piele deosebit de vibrantă și catifelată și o postură a corpului grațioasă.

Scorpion - Scorpionul este cunoscut pentru sex-appeal-ul lui evident. Intensitatea, aura de mister și pasiunea lui sunt cele mai atrăgătoare trăsături ale sale. Acest semn are o mentalitate de genul totul sau nimic, care fascinează mulți oameni.

Scorpionul guvernează sistemul reproducător, motiv pentru care atractivitatea lui sexuală este atât de vizibilă în comparație cu alte semne zodiacale.

Săgetător - Frumusețea interioară a Săgetătorului vine din pofta lui remarcabilă pentru viață. În timp ce este, fără îndoială, drăguț la exterior, cu coapse bine conturate și un zâmbet atrăgător, pozitivitatea lui nesfârșită și dragostea pentru aventură atrag și mai tare oamenii din jurul lui.

Săgetătorul guvernează coapsele, șoldurile și ficatul, așadar coapsele lui atrăgătoare sunt una dintre cele mai proeminente trăsături fizice ale sale.

Capricorn - Frumusețea interioară a Capricornului constă în tenacitatea și ambiția lui de neegalat. Acesta este cel mai ambițios semn al zodiacului, iar dorința de a reuși contribuie la atractivitatea lui generală. Deoarece aspectul fizic nu este prioritatea principală a acestui semn, frumusețea lui este subtilă, dar nu este niciodată mai evidentă decât atunci când îi privești picioarele superbe.

Capricornul guvernează genunchii, articulațiile și sistemul osos. De aceea, picioarele lungi și atractive ale lui sunt adesea proeminente.

Vărsător - Frumusețea Vărsătorului reflectă bunătatea din inima sa. Acest semn are un aspect frumos, dar cea mai atrăgătoare trăsătură a sa este, fără îndoială, compasiunea lui față de întreaga lume. Vărsătorul este un vizionar, dedicat îmbunătățirii lumii și ajutării a cât mai mulți oameni posibil. Și, pentru că este atât de inteligent, de cele mai multe ori reușește.

Vărsătorul guvernează gleznele, gambele și tibia, fapt pentru care picioarele lui ies în evidență mai mult decât celelalte părți ale corpului său.

Pești - Ochii plini de bunătate ai Peștilor, creativitatea și atitudinea lor visătoare te vor uimi. Adesea au ochii mari, plini de bunătate, cărora nu li se poate rezista. Dincolo de asta, compasiunea nesfârșită a Peștilor este suficientă pentru a face pe aproape oricine să îi placă.

Peștii guvernează picioarele, ceea ce înseamnă că picioarele și degetele de la picioare sunt printre cele mai notabile caracteristici ale lor. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu