SĂRBĂTOARE LA DEDA

Distribuie pe:

După o întrerupere de doi ani, cauzată de contextul pandemic, inimoasa primăriță Lucreția Cadar a adunat “toată suflarea satului” (și nu numai), la o nouă ediție a Sărbătorii comunei Deda.

Manifestarea, organizată de Primăria și Consiliul Local Deda, a avut loc duminică, 11 septembrie, la Piața Duminicală de pe malul Mureșului, fiind onorată de prezența oficialităților județene - prefectul Mara Togănel, deputatul PSD Dumitrița Gliga, alături de primari și alți reprezentanți ai administrației publice din zonă.

Binecuvântarea sărbătorii de către preoții parohiilor ortodoxe Filea și Bistra Mureșului, un generos program de muzică și dansuri populare, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie au întregit atmosfera sărbătorească a evenimentului.

“Dincolo de partide politice, dincolo de realizări personale sau de echipă, cred că este bine să primeze interesul nostru comun, interesul nostru național și ceea ce dorim noi să facem cu țara noastră, în aceste vremuri complicate, cu ceea ce dorim să lăsăm copiilor noștri”, a spus, în cuvântul său, prefectul județului, Mara Togănel.

“Locuitorii comunei Deda au demonstrat că respectarea trecutului nu ne împiedică să privim spre viitor. În paralel cu eforturile de păstrare a identității culturale, comuna se dezvoltă, cu multe proiecte îndrăznețe, unele finalizate deja, altele aflate în derulare. Cu ocazia Zilei comunei Deda, doresc localnicilor ani mulți și fericiți, să își păstreze autenticitatea și să fie mândri de ceea ce au!” - le-a urat celor prezenți deputatul Dumitrița Gliga.

Lasă un comentariu