“NU MI-AȘ FI DORIT SĂ SE ÎNTÂMPLE, DAR ESTE ALEGEREA EI”. PATRICK MOURATOGLOU EXPLICĂ SCHIMBĂRILE RECENTE DIN VIAȚA SIMONEI HALEP

Distribuie pe:

Patrick Mouratoglou mărturisește că ar fi preferat ca multe dintre schimbările prin care a trecut Simona Halep în ultimele luni să nu fi avut loc și a dezvăluit starea emoțională prin care a trecut eleva sa în turneul de la Wimbledon.

Antrenor al Simonei Halep de la începutul lunii aprilie, Patrick Mouratoglou a vorbit despre numeroasele schimbări prin care a trecut eleva sa, atât la nivel profesional, cât și personal.

Divorțată de Toni Iuruc la mai puțin de un an de la cununia civilă, Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală la nas, pentru a-și ușura problemele de respirație, iar pentru a profita de moment, a decis să se supună și unei operații de remodelare a nasului.

Patrick Mouratoglou: “S-au instalat multe schimbări, nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei.”

“Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mintal. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă 100% tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

“În semifinala de la Wimbledon era foarte epuizată din punct de vedere emoțional.”

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mintal. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare.

Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam

unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional”, a spus Mouratoglou pentru iNews.

Simona Halep a apelat la o intervenție chirurgicală! Mărturisirea tenismenei de pe patul de spital

“Cum câțiva dintre voi s-ar putea să știți deja, mă lupt de o vreme cu niște probleme la nas, care au devenit mai rele în timpul verii, în special la Washington.

Din cauza acestei probleme îmi era foarte greu să respir, se înrăutățea seara și nasul mi se înfunda definitiv.

Singura metodă de a rezolva această problemă era să apelez la o operație. Doctorul Daniel Popescu a realizat operația și a profitat de oportunitate, realizând și o intervenție estetică.

Mulțumesc! Și de asemenea, vreau să îi mulțumesc și anestezistului, dr. Alex Uleia. Totul a mers bine. Am nevoie de câteva săptămâni de recuperare înainte de a-mi relua activitatea fizică.

Ne vedem în curând pe terenul de tenis”, a postat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

Sursa: Sport.ro

Lasă un comentariu