CSM TG. MUREȘ, A TREIA VICTORIE ÎN AMICALE!

Distribuie pe:

După victoriile contra Sibiului și al Lagunei București și înfrângerea contra celor de la Dinamo București, a urmat cel de al patrulea meci de pregătire pentru echipa de baschet masculin CSM Tg. Mureș.

Rezultat: CSM Târgu Mureș - VSK Csíkszereda/Miercurea Ciuc 92-59 ( 23-9, 19-19, 31-20, 19-11). Marcatorii echipei mureșene: Sánta 20 + 9 rec, Martinic 19 (3×3) + 9 ass, Șolopa 17 (2×3), Gajovic 9 (2×3), Person 8, Sólyom 8, Borșa 5 + 11 rec, Blaga 3 (1×3), Nistor 2, Engi-Rosenfeld 1 au mai jucat Mureșan și Szilveszter. De la oaspeți, cel mai bun marcator a fost Draskovic cu 13 puncte. Următoarea partidă de pregătire a baschetbaliștilor mureșeni va fi cea contra celor de la CSM Focșani, joi, 15 septembrie, de la ora 17:00, tot în Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

PREZENȚA SPECIALĂ LA MECIUL FCSB - ANDERLECHT

Partida FCSB - Anderlecht, al doilea meci din grupele Europa Conference League, se va juca joi, 15 septembrie 2022, pe Arena Națională. FCSB, echipa lui Nicolae Dică, face parte din grupa B din Europa Conference League, alături de R.S.C Anderlecht, de Silkeborg IF și de englezii de la West Ham United.

După înfrângerea cu 3-1 de pe London Stadium, cu West Ham, pe FCSB o așteaptă duelul cu Anderlecht de pe Arena Națională. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că la meciul din Conference League cu Anderlecht, va fi prezent și Mihai Neșu, fost jucător al “roș-albaștrilor”.

“Joi ne va fi alături și cel ce reprezintă o adevărată inspirație pentru noi, cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani, Mihai Neșu. Te așteptăm cu drag, Bicho. Noi și câteva zeci de mii de inimi roș' albaștri!”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

BRIGADA LUI RADU PETRESCU, DELEGATĂ LA MECIUL ROMA - HJK HELSINKI, DIN GRUPELE EUROPA LEAGUE LA FOTBAL

Arbitrajul românesc se bucură de recunoaștere la nivelul forului continental, care a delegat și la partidele din această săptămână din competițiile continentale o brigadă din țara noastră. Astfel, partida din grupa C a Europa League dintre AS Roma (Italia) și HJK Helsinki (Finlanda), care va avea loc joi, 15 septembrie, la Roma, pe Stadio Olimpico, va fi condusă la centru de către Radu Petrescu, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenți Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bârsan.

În camera VAR se vor afla Pol van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Bastian Dankert (Germania), asistent VAR.

Ei vor fi observați de către Alberto Undiano Mallenco (Spania), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Giel Kirkels (Olanda).

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu