TÂNĂRĂ NECUNOSCUTĂ, DATĂ ÎN URMĂRIRE DUPĂ CE ȘI-A ÎNSUȘIT 21.800 LEI RĂMAȘI ÎNTR-UN BANCOMAT

Distribuie pe:

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a dat în urmărire, miercuri, o tânără necunoscută, care a plecat cu suma de 21.800 lei, rămasă blocată într-un bancomat în urma unei tranzacții eșuate.

“La data de 8 august a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată”, a arătat IPJ Mureș, într-un comunicat de presă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mureș au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “însușirea bunului găsit” și au dat publicității fotografia tinerei, surprinsă de camerele de supraveghere.

“Polițiștii mureșeni solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării femeii din imagine și lămuririi situației de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, mai menționează comunicatul IPJ Mureș. (Agerpres)

Lasă un comentariu