DACĂ ÎȚI SĂRUȚI PARTENERA CÂND PLECI LA SERVICIU, TRĂIEȘTI CU 5 ANI MAI MULT!

Distribuie pe:

Dr. Arthur Szabo, profesor german de psihologie de la Universitatea din Kiel, citat de descopera.ro, susține că sărutul, un gest intim pe care îl facem când vrem să ne conectăm cu partenerul, îi poate ajuta pe bărbați să trăiască mai mult.

“De-a lungul timpului, au fost realizate mai multe studii, care au vrut să demonstreze ce beneficii are sărutul. Astfel, s-a aflat că acest gest romantic scade nivelul hormonilor de stres, te face fericit, reduce stările de anxietate și, inclusiv, calmează durerile de cap.

Mai mult decât atât, sărutul îi ajută pe bărbați să trăiască mai mult și să aibă rezultate bune la locul de muncă. Totul depinde de momentul în care ei își sărută partenerele.

Am constatat că bărbații care își sărută partenerele înainte să plece la muncă sunt fericiți, au rezultate mai bune la locul de muncă și trăiesc, în medie, cu 5 ani mai mult decât cei care nu o fac. Acest gest promovează atât bunăstarea psihică, cât și pe cea fizică.

De obicei, soții care pleacă de acasă dimineața, fără să își sărute soțiile, o fac pentru că ei s-au certat. În acest caz, soțul își începe ziua cu o atitudine negativă. El tinde să fie capricios și deprimat. Va fi dezinteresat de muncă. Un soț care își sărută soția în fiecare dimineață înainte să meargă la birou își începe ziua cu o atitudine pozitivă, iar sentimentele lui pozitive se reflectă în ceea ce face și în modul în care se simte”, explică specialistul german. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu