GIORGIA MELONI, ȘEFA PARTIDULUI NAȚIONALIST FRATELLI D'ITALIA, FACE APEL LA UNITATE DUPĂ VICTORIA ÎN ALEGERI: NU VĂ VOM TRĂDA ÎNCREDEREA! / CINE ESTE GIORGIA MELONI, PRIMA FEMEIE CARE AR PUTEA CONDUCE GUVERNUL ITALIEI

Distribuie pe:

Giorgia Meloni, șefa partidului naționalist Frații Italiei, a declarat, ieri, că alegătorii italieni au acordat un mandat clar dreptei pentru a forma următorul guvern și a făcut apel la unitate pentru a ajuta la confruntarea cu numeroasele probleme ale țării, transmite Reuters, citat de News.ro.

Dacă vom fi chemați să guvernăm această națiune, o vom face pentru toți italienii, cu scopul de a uni oamenii, de a exalta ceea ce îi unește mai degrabă decât ceea ce îi dezbină", a declarat Meloni reporterilor. “Nu vă vom trăda încrederea", afirmă aceasta.

Într-un mesaj pe Facebook, Meloni scrie: “Istoria pe care am făcut-o astăzi. Această victorie este dedicată tuturor militanților, managerilor, suporterilor și fiecărei persoane care - în acești ani - a contribuit la realizarea visului nostru, oferindu-și sufletul și inima în mod spontan și dezinteresat. Celor care, în ciuda dificultăților și a celor mai complexe momente, au rămas la locul lor, cu convingere și generozitate. Dar, mai presus de toate, este dedicată celor care cred și au crezut întotdeauna în noi. Nu vă vom trăda încrederea. Suntem gata să ridicăm Italia". Coaliția de dreapta condusă de Fratelli d'Italia, partidul Giorgiei Meloni, a câștigat alegerile legislative din Italia, conform unui exit poll Consorzio Opinio Italia pentru Rai, relatează The Guardian.

Lasă un comentariu