DOUĂ MECIURI DE VERIFICARE PENTRU NAȚIONALA FEMININĂ DE HANDBAL ÎNAINTE DE EUROPENE

Distribuie pe:

Naționala feminină de senioare se va reuni luni, 24 octombrie, pentru ultimele pregătiri în vederea campionatului european de luna viitoare.

Pe 28 octombrie, selecționata noastră se va deplasa în Ungaria, la Tatabanya, unde va juca și două partide de verificare cu echipe ce vor evolua, de asemenea, la EURO 2022. Astfel, pe 29 octombrie, naționala noastră va întâlni Ungaria, iar pe 2 noiembrie, handbalistele românce vor evolua împotriva Germaniei. Naționala României se va deplasa la Skopje pe 3 noiembrie, echipa pregătită de Florentin Pera urmând să dispute în capitala Macedoniei de Nord cele trei partide din grupa preliminară C: pe 5 noiembrie (ora 21.30) cu Olanda, pe 7 noiembrie (ora 21.30) cu Franța și pe 9 noiembrie (ora 19) cu Macedonia de Nord.

ROMÂNIA NU MAI ARE REPREZENTANTE ÎN EUROPEAN LEAGUE

Echipa de handbal masculin Steaua București a fost învinsă marți, în deplasare, de formația FTC Budapesta, scor 35-31 (15-17), în manșa retur din turul al doilea al European League, și a ratat astfel calificarea în faza grupelor. România nu va mai avea echipă în competiție în acest sezon. În tur, Steaua a câștigat pe teren propriu, cu 33-31, însă la general, FTC Budapesta a adunat 66-64 și s-a calificat în grupe. Tragerea la sorți va avea loc joi. În primul tur al competiției, FTC Budapesta a eliminat-o pe Minaur Baia Mare. Alte două echipe românești, Potaissa Turda și CSM Constanța, au ratat calificarea în turul secund. Steaua București a fost repartizată direct în turul II.

 SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu