TURNEUL DE CALIFICARE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE TEQBALL SE VA DESFĂȘURA LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În perioada 8-9 octombrie 2022, Sala de Sport “Dr. Anton Pongrácz” din cadrul campusului UMFST va găzdui turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de Teqball din Nuremberg, Germania, din 23-27 noiembrie 2022.

La acest turneu vor participa cei mai buni jucători de Teqball din țară, concurând la probele de simplu masculin și feminin, dublu masculin și feminin și dublu mixt.

Între concurenții de la probele de simplu și dublu masculin va fi și Györgydeák Apor, actualul nr. 2 mondial. În urma punctelor acumulate în competițiile lunii septembrie, în clasamentul care urmează a fi publicat la începutul lunii octombrie va deveni Nr. 1 mondial în proba de simplu masculin.

Finaliștii din proba de dublu masculin de la ultimul Campionat Mondial, considerat main-event-ul unei competiții de Teqball, Ilyés Szabolcs și Györgydeák Apor vor concura din nou la Târgu Mureș, pentru a accede din nou și la această probă, la Campionatul Mondial din acest an.

La probele de dublu feminin și dublu mixt vor concura și sportivele din cadrul echipei Transilvania Teqball Team Târgu Mureș, Barabási Kinga și Dako Katalin, medaliate cu bronz la proba de dublu feminin la Campionatul Mondial de la Gliwice, din decembrie 2021.

Programul competiției va fi următorul:

Sâmbătă, 8 octombrie 2022, între orele 9.00-18.00: jocurile din faza grupelor.

Duminică, 9 octombrie 2022, între orele 10.00-16.00: semifinale și finale.

Accesul spectatorilor va fi liber în toate zilele de concurs.

Târgu Mureș este Teqball!

Informare asigurată de organizator: Federația Română de Teqball

Compartimentul Relații Publice UMFST

Lasă un comentariu