MITING DE PROTEST ÎN TÂRGU MUREȘ

Distribuie pe:

Aproximativ 200 de protestatari au solicitat Guvernului, duminică, la Târgu Mureș, revenirea la o piață de energie reglementată, pe considerentul că țara noastră produce suficient pentru consumul populației.

“După 32 de ani în care ne-au spus să strângem cureaua, acum PSD, PNL și UDMR ne spun să facem economie, să schimbăm frigiderele, becurile. Ori noi, cei de la AUR, le propunem o primă soluție: să fure mai puțin. Este evident că aceste proteste sunt doar începutul unor mișcări ample de protest. E doar o chestiune de timp până când facturile vor lovi direct în buzunarele românilor. Și este doar o chestiune de timp până când oamenii vor înțelege că există o singură soluție la toată această nebunie pe care ne-au adus-o cei de la PSD, de la PNL și de la UDMR (...) Noi, cei de la AUR, am propus, încă de acum foarte mult timp, întoarcerea la o piață reglementată. În România nu există o criză energetică. România produce suficientă energie pentru a acoperi necesarul național”, a declarat deputatul AUR Dan Tanasă citat de Agerpres.

 Acesta a susținut că singura soluție este ca România să fie condusă de o forță politică conservatoare, creștină, patriotică, “exact cum este condusă Polonia, spre exemplu, sau cum e condusă Ungaria” și că “este nevoie ca cei care ne-au adus aici, respectiv PSD și PNL, să plece”.

Parlamentarul AUR a mai susținut că politicienii români sunt lipsiți de reacție în fața companiilor europene care “îi tâlhăresc pe români prin facturile de gaz și de curent electric”, arătând că, dacă alte state își redeschid minele de cărbune, România le închide.

În timpul marșului și mitingului de protest de la Târgu Mureș, simpatizanții AUR au scandat lozinci antiguvernamentale și împotriva administrației UDMR a orașului.

Lasă un comentariu