POPICARELE MUREȘENE, LOCUL VII LA CUPA EUROPEI

Distribuie pe:

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz s-a clasat pe locul VII la Cupa Europei, competiție desfășurată în perioada 5-8 oct. 2022, la München, în Germania. Așa cum era de așteptat, rezultatul care ar fi adus calificarea în semifinale era necesar să fie de cel puțin 3.400 de popice doborâte (rezultat care era la îndemâna fetelor). Ultima clasată în urma evoluțiilor din runda preliminară, vicecampioana Sloveniei KK Calcit Kamnik a reușit acest lucru, în timp ce mureșencele s-au aflat sub acest “barem”, cu 3.291 p.d.

Sportivele antrenate de Orosz Istvan și Seres Jozsef au reușit totuși și rezultate valoroase, Seres Bernadett fiind foarte aproape de granița psihologică, cea de 600 ,,bețe”, cu un total de 595 pd.

Pentru tânăra echipă mureșeană au mai evoluat, în ordinea valorii rezultatelor: Szabo Julia Emese - 580 p.d., Bordianu Roxanna  - 547p.d., Dan Monica - 546 p.d. Ciobanu Maria - 519 p.d., Budoi Noemi (243 p.d.) / Janosi Halmagyi Kriszta (261 p.d.) - 504 p.d. Rezervă a fost Fekete Reka. Trofeul pus în joc a revenit grupării germane SV Pollwitz, aceasta fiind urmată pe podium de ZKK Istra (Croația) și SKK Nachod (Cehia). La masculin, Cupa Europei a fost câștigată de formația croată KK Zapresic, în timp ce reprezentantul României, CSO Tălmaciu, a terminat pe locul XII. Dorim să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, tuturor susținătorilor care au contribuit la deplasarea echipei pentru această competiție majoră, în cele mai bune condiții; Minibus Tour, ZASS Romania s.r.l., Consiliul Județean Mureș.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu