CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

Distribuie pe:

Un bărbat din comuna Șăulia, bănuit că ar fi sustras, dintr-un imobil, bunuri în valoare de 6.000 de lei, a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri dimineață, 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

În fapt, în perioada 24 iulie - 6 octombrie a.c., un bărbat, de 34 de ani, din Șăulia, ar fi sustras, dintr-un imobil din aceeași comună, mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 6.000 de lei.

În urma activităților, au fost identificate o bicicletă, un ciocan rotopercutor, două motofierăstraie și o bormașină electrică, posibil a fi provenite din comiterea faptei.

2 mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma probatoriului administrat, față de cel în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un tehnician criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand” Târgu Mureș.

Biroul de presă al IPJ Mureș

Lasă un comentariu